NAŠA ZGODBA

Smo eDeva, blagovna znamka športne opreme in oblačil za ženske.

V ekipi eDeve vidimo naše poslanstvo v podpori sodobnega človeka – posameznika pri skrbi za polno in aktivno življenje. S svojimi izdelki želimo podpirati življenski slog, kjer je skrb za zdravje prepletena z vsakodnevnimi obveznostmi in ambicijami. Razumemo posameznika, ki ne gleda na športno aktivnost, kvalitetno sproščanje in umirjanje kot nek dodaten projekt, ki ga mora peljati vzporedno s službo oz. poslom. Podpiramo idejo, da posameznik na vsakem koraku zavesto izbira zdravje in je tako skrb za zdravje enostavno del njegovega življenja. S skrbno izbranimi izdelki, ki jih ponuja naša spletna trgovina, si bo kupec še izboljšal kvaliteto življenja, saj mu bodo naši izdelki postali vsakodnevni sopotniki.
Pri poslovanju nam je pomembna tudi trajnostna naravnanost. Naši tekstilni izdelki so zelo trpežni in obstojni. So nepogrešljivi pri vadbah in aktivnostih v naravi, hkrati pa so tudi idealni za prosti čas in službo. Pri vseh ostalih izdelkih smo imeli v mislih uporabnost in praktičnost.
eDeva s skrbno izbranimi izdelki kupcem pomaga umiriti tempo življenja, saj si posameznik z vsestransko uporabnimi in praktičnimi izdelki pridobi več prostega časa, poleg tega pa z večnamenskimi kosi tudi prihrani denar in prispeva k ohranjanju našega okolja.

IZDELKI PREVERJENI

100% verjamemo v vsak izdelek, ki ga lahko najdete v naši spletni trgovini, saj si zaslužite le najboljše!

SKRBNO IZBRANI MATERIALI

Trudimo se za visoko kakovost in tako izbiramo le najboljše materialov.

SLEDITE NAŠI POTI