MEET OUR STORY

Smo eDeva, blagovna znamka ┼íportne opreme in obla─Źil za ┼żenske.

V ekipi eDeve vidimo na┼íe poslanstvo v podpori sodobnega ─Źloveka – posameznika pri skrbi za polno in aktivno ┼żivljenje. S svojimi izdelki ┼żelimo podpirati ┼żivljenski slog, kjer je skrb za zdravje prepletena z vsakodnevnimi obveznostmi in ambicijami. Razumemo posameznika, ki ne gleda na ┼íportno aktivnost, kvalitetno spro┼í─Źanje in umirjanje kot nek dodaten projekt, ki ga mora peljati vzporedno s slu┼żbo oz. poslom. Podpiramo idejo, da posameznik na vsakem koraku zavesto izbira zdravje in je tako skrb za zdravje enostavno del njegovega ┼żivljenja. S skrbno izbranimi izdelki, ki jih ponuja na┼ía spletna trgovina, si bo kupec ┼íe izbolj┼íal kvaliteto ┼żivljenja, saj mu bodo na┼íi izdelki postali vsakodnevni sopotniki.
Pri poslovanju nam je pomembna tudi trajnostna naravnanost. Na┼íi tekstilni izdelki so zelo trpe┼żni in obstojni. So nepogre┼íljivi pri vadbah in aktivnostih v naravi, hkrati pa so tudi idealni za prosti ─Źas in slu┼żbo. Pri vseh ostalih izdelkih smo imeli v mislih uporabnost in prakti─Źnost.
eDeva s skrbno izbranimi izdelki kupcem pomaga umiriti tempo ┼żivljenja, saj si posameznik z vsestransko uporabnimi in prakti─Źnimi izdelki pridobi ve─Ź prostega ─Źasa, poleg tega pa z ve─Źnamenskimi kosi tudi prihrani denar in prispeva k ohranjanju na┼íega okolja.

IZDELKI PREVERJENI

100% verjamemo v vsak izdelek, ki ga lahko najdete v na┼íi spletni trgovini, saj si zaslu┼żite le najbolj┼íe!

SKRBNO IZBRANI MATERIALI

Trudimo se za visoko kakovost in tako izbiramo le najboljše materialov.

SLEDITE NAŠI POTI